Yamaha Motor Huren

Ook buiten het motorseizoen kun je nog gewoon een motor bij Motorplaza huren. Wij hebben enkele motoren het gehele jaar beschikbaar die je gelijk via de website kunt reserveren. Deze kun je herkennen aan het blauwe logo. De overige modellen kun je vanaf april 2023 weer via de website reserveren. Wil je deze huurmotor toch graag in het naseizoen huren, dan is dat ook zeker mogelijk!*
Neem hiervoor dan even contact met ons op en dan maken wij de reservering voor je in orde.
*Voor deze motoren rekenen wij een toeslag van €15,00 bij het huren van 1 dag. Deze toeslag komt te vervallen vanaf 2 huurdagen.

Yamaha is een van de populairste motormerken ter wereld. De redenen daarvoor zijn niet moeilijk te vinden. Yamaha maakt prachtige motoren in ieder segmenten. Voor elk type rijder is er wel een geschikte Yamaha te vinden. Wil jij graag een van de nieuwste Yamaha modellen uitproberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu een motor wilt huren voor een dag, weekend of een hele week, het is bij ons geen enkel probleem. Hoe langer je een motorfiets huurt, des te voordeliger het wordt. Voor de eerste twee dagen betaal je namelijk de reguliere dagprijs, maar vanaf de derde huurdag krijg je 35% korting op de dagprijs.