Driewieler Motor Huren

Ook buiten het motorseizoen kun je nog gewoon een motor bij Motorplaza huren. Wij hebben enkele motoren het gehele jaar beschikbaar die je gelijk via de website kunt reserveren. Deze kun je herkennen aan het blauwe logo. De overige modellen kun je vanaf april 2023 weer via de website reserveren. Wil je deze huurmotor toch graag in het naseizoen huren, dan is dat ook zeker mogelijk!*
Neem hiervoor dan even contact met ons op en dan maken wij de reservering voor je in orde.
*Voor deze motoren rekenen wij een toeslag van €15,00 bij het huren van 1 dag. Deze toeslag komt te vervallen vanaf 2 huurdagen.

De Peugeot Metropolis en de Piaggio MP3 zijn nu te huur bij huurjemotor! Deze krachtige motorscooters zijn voorzien van 3 wielen én mag bestuurd worden met het autorijbewijs, dus je hebt geen motorrijbewijs nodig om deze scooter te besturen. Voor het dagelijkse vervoer is de Metropolis of de Piaggio jouw ideale metgezel, zowel in de stad als het platteland. Je kunt gemakkelijk parkeren en snijdt probleemloos tussen al het verkeer door. Ook een ritje op de snelweg is met een driewieler geen enkel probleem.
De Metropolis heeft veel bergruimte onder het zadel.