1250 cc Paradepaardjes BMW te huur bij huurjemotor.nl!

BMW Motorrad heeft er een nieuwe ultieme Adventure- en Tourmotor bij: de BMW R 1250 GS en R 1250 RT. De toegenomen motorinhoud van 7% levert de motorrijder nog meer vermogen en betere prestaties. Dat komt onder andere doordat beide motoren het nieuwe BMW ShiftCam nokkenasregelsysteem bevatten.Dit systeem maakt aan de inlaatzijde variabele kleptiming en klepslag mogelijk. Ook openen de inlaatnokkenassen asynchroon wat zorgt voor een nog effectievere verbranding en brandstofbesparing.

De motor levert dan ook meer vermogen (136 pk vs. 125 pk). De R 1250 GS en R 1250 RT krijgen tevens verbeteringen in de elektronica en in de rijuitrusting. Zo krijgen de rijdmodi, Dynamic ESA (elektronische ophanging), TFT-schermen een update en voegt BMW een nieuwe Dynamic Brake Control toe.

Huurjemotor.nl heeft geweldig nieuws, want vanaf vandaag kunt u de BMW R 1250 GS en 1250 RT huren voor de geweldige prijs van €95,- per dag! Een dag, weekend of week met deze prachtige en splinternieuwe adventure of tourmotor op pad? Vul gemakkelijk het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Plaats een reactie